Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2021 02:53 - Скоро
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 836 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Скоро ще кача снимки на това което наричам системи с обоснован променлив обем и маса за базиране на суша и във вода, но дъщерята трябва да си мръдне дупето и да го направи защото аз не мога и отново ще ви обясня защо се получават скъпи, а не защото на мен ми се иска да са такива ... Даже след време ще се наложи и флуидите да им осигурим еднопосочен поток за да изяждат полезна гравитационна енергия, но с Директните Гравитационни Двигатели Започва Божието Царство ... На някои вярващи и невярващи хич не ще им се иска то да настъпи поради факта, че това не е Светът който те са очаквали, но със сигурност това е по - истинския свят и в него местата на женският и мъжкият човек са малко по - раззлични от сега известното ни в социума ... Направо може да се окаже, че може да изпаднем от коня в буквалния смисъл на тези думи ... Само една възможна илюстрация - жени живеещи с хилядолетия - поне две и притежаващи вълшебството в истинския смисъл на тези думи, които са истински символ на богини и мъжка част живееща около стотина години  и служеща малко като впрегатен добитък всъщност за изпълнение на трудови взаимоотношения в социума еее не съвсем лишена от мозък разбира се и от пълноценен живот, но различния пълноценен живот от очакваното ... Затова и Боговете тоест хората създаващи най - ценното нещо на този бял, тоест човешкото съзнание и чак тогава човешкото месо са станали поради нещо ужасяващо роби на робите ... Сега това е малко рафинирано като реалност, но все още е така. Кой знае как това се е случило и защо? ....



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora1 - доктора
14.06.2021 01:45
Няма нужда да влизате в света на лудия/лудите ... Всичко е доброволно. Света на виждащите не е много истински и не по истински от света на нас слепите хора и все пак е малко по - близо до човешкия свят ... Те усещат света на Структурните Форми на Материята, но и те като нас се огелпват впримчини от неистините на хищника ... Никаква матрица няма, не е имало и няма да има, но на ДНК ниво ни е щамповано на под нуклеотидно равнище квазичовешка програма която ни кара да си възпроизвеждаме отрицателна кармична активност която Носещата Програма просто е принудена да въздаде според надробеното ... Така че внимавайте наистина какво пишете под диктовката на вашия разум който не е съвсем ваш ... 99 % не е ваш ... имате само 1 % опорна точка за да се отласнете от дъното ... Ей това колобърките са наричали мал шанс, но все пак си е шанс ... Мислете с главите си. ... Амин.
цитирай
2. doctora1 - доктора
21.06.2021 00:05
Само за протокола: тук имаше друг коментар върху който построих моят, но явно като пишат без регистрация системата ги изтрива. Аз не трия нищо колкото и тъпо да е списаното защото никога не се знае откъде ще изкочи зайчето.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 355321
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930