Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2020 23:27 - Кулата на Тесла
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 792 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Чрез Кулата на Тесла Тесла е получил експериментално потвърждение на предположението, че колкото по Дълга тоест Висока / път в гравитационно поле е височината / е бобината която вади повече енергия на изхода от входа толкова и повече енергия ще вади на изхода от входа. Без да осъзнава напълно той е осъществили спирално/линейна конверсия на гравитационна енергия в електромагнитна такава тоест Ускоряване на прав енергиен поток в реактивен такъв ... Това е принципа на бобината на Тесла и винаги това е бил. Нищо вълшебно ... само физика. След това Тесла е миниатюризирал постигнатото  в радиолампи правещи спиралнолинейни преходи и е подкарал колата си дето мухлясва в музея без да я разбират братята от САЩ. Шъ трябва да целунат кръст ако не искат да целуват г-з. Даже и не знаят, че трябва да го направят. Такъв е живота. Водовъртежите, смерчовете, черните петна/хоботи на Слънцето/ безконечните гравитационно обосновани безконечни ленти са преходи и ускорявания на прави енергийни потоци от реактивен такъв на базата на спиралнолинейни преходи. Наистина трябва Вътрешно Познание за тази работа, а не само външно ... Очи които не трябва да видят няма да видят и уши които не трябва да чуят няма да чуят и на главата си да застанат и в очите им да им го кажеш ... точка.


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
3



1. barin - Много съм чел за Тесла, Докторе. ...
09.09.2020 18:11
Много съм чел за Тесла, Докторе. Голям ум е бил. Толкова много открития и изобретения!
Поздрави!
цитирай
2. zaw12929 - АДЕКВАТНО КЪМ УТРЕШНИЯ ДЕН
09.09.2020 18:24
ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ СЪЗДАДЕ немската фондация „Ханс Зайдел“- против регламентите на ЕС ( Pan 18 ное 2016 г. Редакцията на News Front откри за вас следната информация)
«Време е някой да Ви го каже високо и ясно. Фондацията Ви носи вина за престъплението наречено „ГЕРБ“ виновна пред германските данъкоплатци, пред едрия баварски капитал.
„Ханс Зайдел“ обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен „ГЕРБ“- нагло
брутално, арогантно, гангстерско, разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото е управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа.То въведе манипулирането на изборите с купуване избиратели, преправяне протоколи, налагане със страх и репресии власт натрапена на българския народ с Вашето любезно съдействие. Сега благодарение и на фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа. Кога е имало в България отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата? Това се случва всеки ден. Мизерни пенсии и бедни работещи -95% от населението. Напускащи млади хора над 3 милиона) ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят? Отговаряте и за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни „цецомобили“?
За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и гвардия- неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни творения Цветанов и Борисов? Защитаващи техните мутренски интереси? С любезно съдействие на германската фондация?
Ще поеме ли фондацията вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори (на 111-113 място по свобода са словото) с тоягата на репресия на ДАНС, МВР и НАП, „морковите“ „послушните медии“ европари.
цитирай
3. doctora1 - доктора
09.09.2020 18:59
При Златен лев през и след втората световна война и при условие, че са ни вкарвали в няколко безумни войни сегашното положение е Куца Съдба. Гадна Карма на която Бориската и сие са само изразители. Трябва нещо да се случи, но без лайняни и пишман революции за да застане България и Българите там където трябва да бъдат ... На мостика на цивилизацията. Много странно ги бърка картите вечността, но може би така и трябва да бъде ... ДОКРАЙ ДА ИЗПИЕМ ГОРЧИВАТА ЧАША ... Ще видим дали ще Яде Асан баница ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 354053
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930