Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2020 01:21 - Фундаментът - леки газови флуиди
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 376 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Има ли газ по - лек от водорода? Има и това е нагрятия водород. Има ли газ по - лек от топлия водород? Има и това е газ който на микрониво прехващо гровштоцшонното движение/енергия и я преобразува в движение/енергия на атомите и молекулите си тоест реактивния импулс придаван от гравитацията намалява. По този начин гравитационния вятър може да се ползва за изнасяне на огромни маси към съседните планети от слънчевата система. Представете си твърди дирижабли вътре напълнени с газ който е не просто по - лек от водорода, защото във вакума е Кими Георгиев да си по - лек от друг газ за да имаш подемна сила ... Но газ който вместо да е придърпван от грави потока е тласкан от него ще е доста интересен и Приказките от фентъзи филмите ще станат реалност Могат да бъдат реалност като при последния филм за Невърлент с Хю Джакмън ... Във всяка лъжа и фантазия се съдържа истина и понякога тя е толкова невероятна и неочаквана, че ще ни искара очите, а ние няма да я видим ...


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora1 - доктора
25.09.2020 09:28
Като всеки един енергиен поток и гравитационния такъв носи в себе си две сили - СИЛАТА НА ДЕЙСТВИЕТО И СИЛАТА НА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО и съответно предизвиква отговор на средата през която минава. Когато осъществим прихващане на едната страна започва да преобладава другата. Билярдния принцип на представа е най - така да се каже визуализиращия. При този принцип се наблюдава реактивния тип на силово въздействие. Когато този принцип го намалим или изключим на микрониво започва да преобладава блъскащата сила на гравитацията и тогава е възможно чудото - ГАЗ ПО - ЛЕК ОТ ТОПЛИЯ ВОДОРОД. Тогава е възможно синтезирането на сплави като метал, но хиляди пъти по - здрави от него и със прозрачност на стъклото. Тези сплави макар и парадоксално ще са по - плътни от плотината, но поради начина на " прехващане " на гравитационното движение когато са в гравитационно поле ще са леки като пластмаса, но когато се опиташ да ги буташ няма да е лесно защото поради повишеното материално съдържимо тяхната инертност ще се е повишила многократно. Парадокса на такива материали е интересен, но не е парадокс, а просто е физика и технология от бъдещето. Мисля и почти съм сигурен, че НАСА е открила подобни материали на Луната, но мълчи ... Голям праз - тя НАСА и да иска не може да ги разбере. Не могат да разберат и гравитационните двигатели които там са намерили и за които отново мълчат като задни части. Добра завера са заформили с руснаците, а вече и с китайците. Няма значение - шъ ги оправим както се казва.
цитирай
2. doctora1 - доктора
25.09.2020 17:25
Друга представа: Филма от преди няколко години - Тримата мускетари ... варианта с Мила Йовович. Там имаше такива бойни кораби с балони на дирижабли. При тежките дървени конструкции балона за да я вдигне трябва да е поне 20-30 пъти по - голям. Ами при Питърпана с Хюджакмън във вакуума откъде ще дойде подемната сила? Дръжки на търкалета, но ако флуида ... може и воден/течен да е ако е напавен, така че да засмуква гравитационно движение и да го конвертира в светлина ... съответно в зависимост от това спрямо кой гравитационен лъч сме се закачили ще ЩЪКАМЕ в Слънчевата система, между звездите, между галактиките и т.н. със скорости по - големи от тези на светлината ... стотици и хиляди пъти ... един Господ знае какво ще ни позволи Относителността като придвижване ... Огромни маси със стотици и хиляди пъти скоростта на светлината ... За Гравитационната решетка е детска игра това ... Говорим за безкрай на една ръка разстояние от който съвременната наука халхабер си няма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 354240
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930