Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2019 23:31 - Знака на Дуло
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 1691 Коментари: 16 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Стига Глупости ... Знака на Дуло не е знака на Дуло. Знака на Дуло е знака на Вечността. С него са се кичели нашите императори / ич не обичам имперската власт, но в крайна сметка и президентите са императори ... и когато се избират по заслуги е едно, а простотията по кръв е съвсем пълна простотия ... и при виждащите е тази простотия /. Знака на Вечността е Математическа формула от Математика и Физика които са били, сега не са, но рано или късно отново ще бъдат. Стига фантазии по темата. Това е знака който най - точно и ясно охарактеризира Вечността при това канонично тест прескача през стотиците хиляди години независимо откога го датират. Върху скалите край Дръстър тоя е ясен като слънце в ясен синеок ден. Материя/Движение/Пространство ... Нито повече нито по - малко като всеки тризъбец, но този е най - ясния. Чашата на Вечността или чашата Христова, копието на съдбата, граала, кивота, седемте свята на сънуването на Кастанеда и асънама виждащи изследователи ... всичко е там и времето идва ...


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Публикувай снимка на ...
24.07.2019 20:54
знака на Дуло.
цитирай
2. doctora1 - доктора
26.07.2019 11:45
Имам в предвид центъра на Розетата от Плиска / чукнете в интернет и ще видите ... не знам как да качвам снимки /. Две прави чертички и между тях една двойно по - дълга и горе завършваща с четалче ... Това не е четалче реално, а е обърната навътре стрелка. Не е и игрек както го интерпретират. Това е знака на Движението. На скалите край Силистра знака е най - точен защото Колобрите никога не са оставали двете странични чертички да са еднакви, а и при тях са слагали тигче или ченгелче или странична чертичка, тоест Те Великите са знаели, че Вечността има Троичен характер ... Три Различни Черти. Движението се изобразява с прав вектор в Тризъбеца, но при Знака на Дуло = Знака на Бога = Знака на Вечността стрелката е обърната тоест имаме обратен вектор ... със сигурност това е артефакт от Звездна Цивилизация познаваща истинското лице на Гравитацията и нейното обратно на посоката силово въздейдствие. Това е Физика която още не е дошла ...
цитирай
3. radostinalassa - Вие се шегувате.
03.08.2019 22:47
Всеки доктор може да качва снимки. Това е задължително за званието му.
цитирай
4. radostinalassa - За този знак ли говориш ?
03.08.2019 23:20
http://www.youtube/watch?v=AVfXqVpziKQ - - 16.38 мин.
цитирай
5. krumbelosvet - Подобни знаци
04.08.2019 06:01
Подобни знаци не са ли за посветените?
С посвещаването не е ли дълъг процес?
Приличат ли си посвещение и пРосвещение и каква е разликата?
Кой има каествп да посвещава и как го е придобил?
Така си мисли човек, който не е посвещаван.
цитирай
6. krumbelosvet - Подобни знаци
04.08.2019 06:04
Подобни знаци не са ли за посветените?
А посвещаването не е ли дълъг процес?
Приличат ли си посвещение и пРосвещение и как се различават?
Кой има качество да посвещава и как го е придобил?
Така си мисли човек, който не е посвещаван.
цитирай
7. radostinalassa - Професорът твърди, че знакът Дуло е ...
04.08.2019 07:59
геометричната формула на водата.
цитирай
8. radostinalassa - Сигурна съм, че го има във Всеясветната Грамота.
04.08.2019 08:18
Тя има 147 букви. Шубин я разяснява с часове. Та камо ли Кирил да я е сънувал в Крим. Там я е видял и се прехласнал по нея. Не че тя не е наша.
цитирай
9. doctora1 - доктора
04.08.2019 19:49
Връзката на човека е преди всичко с Носещата Програма чрез програмна структура наречена Душа и след това с разни " просветители " и " просветени ". Не мога да качвам символи защото не ми се е налагало и не ми е пукало за качването на символика и не ми пука, че заради това съм неубедителен в изложението си. Древния принцип: очите които трябва ще видят и ушите които трябва ще чуят и обратно е вализен и днес, бил е валиден и вчера и ще бъде валиден вечно. Адреса който сте дали не може да се отвори .... Пак казвам чуквате в чичко Гугъл или Знака на Дуло с гловни или малки букви или Розетата от Плиска и ще го видите. Някога бяха качени снимки на Знака издълбавани многократно в скалите край Силистра, но ще ви е по - трудно това да го намерите. От моя гледна точка никой Колобър няма да се занимава с формулата за водата и други маловажни неща. Те са занимавали основно само и само с Носещата Програма тоест с Ювий тоест с Бога / не съм техен адвокат, но те са били ... поне повечето от тях виждащи и основното им занимание е бил Пътя и Бога и тяхната Душа във връзка с него /. Наблягайте на основното и не се занимавайте с маловажни неща. Пак ще подчертая основното е Вечността и нашата връзка с него. Примерно един фундаментален енергиен факт който се изпуска от хората и това е основната символика при тях и техните виждащи са великите Пирамиди. Говорят за математическите и астрономическите и всякакъв вид познания кодирани в тях, а изпускат основната символика ... основния символ кодиран в тях е Троицата, Тризъбеца, Вечността, Бога, Ювий и т.н.
цитирай
10. radostinalassa - Не мисля, че е маловажно ...
04.08.2019 22:51
обяснението на проф. Желев за водата. Как тя може да ни лекува. Този линк се отваря , когато си иска. Може да е магичен.
цитирай
11. radostinalassa - Но проф. Желев цитира непрекъснато точно учителя П. Дънов
04.08.2019 23:06
http://www.youtube/watch?v=AVfXqVpziKQ, Професор Живко Желев "Водата: символ и здраве, хармония и енергия" - Част 1 , сайт Синархия, 16 минута.
цитирай
12. doctora1 - доктора
06.08.2019 15:00
Разбирам. Само една вметка: водата добре фокусира / като всеки течностен флуид ... макар, че и газовиге флуиди фокусират ... / гравитационната сила и то нейната индиректна страна. Ензимите при Живота са пригодени да използват и двете страни на гравитацията и нейната директна страна и нейната индиректна страна. За това и те са най - мощните катализатори в природата, особенно вътреклетъчните. За това и някои трезвомислещи автори и изследователи подозират, че живите системи ползват ядрени реакции. Подозират ги защото си мислят, че гравитацията е слабо взаимодействие ... Дааа ама нееее. Енергиите които се конвертират през ензимите от гравитацията са много по големи от това дето ядрен взрив може да даде. И при това енергооборота е силно контролиран. Когато има нужда приемат от гравитационния вятър, а когато нямат нужда даже могат да отдадат иили просто спират да приемат. За това и при смърт няма термоядрени взривове ...
цитирай
13. radostinalassa - Какво значи водата фокусира?
06.08.2019 20:13
В клетката може да влезе само чиста вода.
цитирай
14. doctora1 - Отровите са разтворени във водата, ...
07.08.2019 14:10
Отровите са разтворени във водата, така че влиза не само чиста вода. Фокусиране е метафорично казано. Практически при флуидите били течни или газови които се разполагат в гравитационно поле тъй като имаме преход през тях на гравитационни енергийни потоци които упражняват реактивна директна гравитационна сила като Отговор на материалното съдържимо примерно на водата или на въздуха на това действие на директната гравитационна сила имаме противодействие с обратна посока, но не и еднакво по сила. Да има да взима Дядо Нютон. Тази индиректна гравитационна сила във воден флуид е открита от Архимед и е кръстена на него като Архимедова сила. Тоест не е фокусиране, а е отговор на действието на директната гравитационна сила. Примерно при корабите действат и двете сили, но обикновено ние така ги правим, че индиректната гравитационна сила да е по - голяма от директната и те си плуват и си мислят какво ли не, а гравитационното поле от земята непрекъснато им отдава огромно количество енергия за да може човешкия кораб да си плува. Корабите плуват не по водата, макар че реално си плуват все пак по водата. Те плуват носени от крилете на гравитацията. Тази истина от физиците трудно се преглъща. В тази истина има аксиоматично доказателство за това че Земята примерно не е плоска, но не искам да споря от пусто в празно с радетелите на плоската земя. Съвременната физика не може да разбере тази аксиоматична и мозайкова истина. Не може и на главата си да застане, а говори глупостите от рода на анихилация, изкривяване на времепространство, безкрайни маси, зависимости на масата от скоростта, ефекта на близнаците при светлинни скорости. Кофти хава да си изостанал в теоретичната база с 300 - 400 госдини или обратното и да се опитваш да научиш изостаналите. Та опитвал съм и екстрасенси да науча, че няма затворени системи, но те като влизат в черната дупка в ядрото на Земята и имат кривици в душите и им се струва, че няма излизане. Черната дупка я наричат - Черното Слънце, света на сенките и т.н
цитирай
15. radostinalassa - Аз мисля, че в клетката влиза само чиста вода
09.08.2019 14:30
Другата , която има примеси си остава в кръвта и междуклетъчното вещество . Тя се пречиства, но затова се хаби енергия и микроелементи.
цитирай
16. doctora1 - доктора
12.08.2019 23:12
Водата се пречиства и вътре в клетката. Там ензимните системи са много по - мощни. Ако не попадне отровота вътре в клетката тя няма как да я отрови, а всички знаем че ние биваме отравяни по един или друг начин ... ако не от някого нарочно от геномното стареене съвсем целенасочено.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 347248
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031