Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2018 11:02 - Слънце - астрофизика 2
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 3002 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В светлината на по - предния пост пак четох статийка: Като резюме: нашата Слънчева система доста уникални или поне доста рядко срещана. Защо? 1. Планетите за доста различни по големина. 2. Пранетите са доста различни като орбита и изобщо движенията им са доста странни. Не ми е ясно как точно са установени тези факти при условие, че обикновено на далечни разстояния се виждат газовите гиганти, но да приемем, че като твърдение тази аномалност е вярна. Тя кореспондира с поддържаното от мен твърдение, че нашата Слънчева система е обитавана от доста по - развита човешка Цивилизация преди милион години / поне / която цивилизация се е думнала. Ако американците и руснаците / плюли са си в устата / разсекретят досиетата на аполоните и луноходите ще стане доста по интересно от това да си говорим хипотетично. Нашата Слънчева система е претърпяла астроинженерство и следи от война - жестока война. Успехи в разбирането.


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
2



1. truthful - Струва си автора да прочете повече и ...
05.10.2018 11:49
Струва си автора да прочете повече и да си зададе въпроса: Може ли да има заоблена вода, когато тя ВИНАГИ остава хоризонтална на повърхността си(от там и думата ВОДО - РАВНО !!!!!!!!!!!!!).
До 15 век преди да се появи Коперник хората са знаели, че Земята е ПЛОСКА! И идва един поляк учил и работил във .... Ватикана разбира се и измисля Слънчевата система, която по нито един известен нам физичен закон не може да е реална, камо ли Земята да е кълбо с вода на него и което се върти с едни умопомрачителни скорости и заедно с други планети и Слънцето(една малка топка с 50 км диаметър!?) виждате ли пътувала из космоса, ама няма катастрофи...Но, хората не вярват на Коперник за неговите измислици и за да стане лъжата истина идва кой? Масонът Нютон с неговия измислен също закон за гравитацията, който също не може да докаже, че на кълбо може да стои вода!?!?!
Горещо препоръчвам на автора на постинга да се подготвя сериозно за постингите си и то конструктивно, както той обича. Да преговори закон за скачените съдове, да прочете закона за перспективата, ако не го познава и да поразгледа снимки от нета на ВОДНИ БАСЕЙНИ аджеба заоблени ли са на хоризонта! Ако не може да намери ето една от преди две седмици от Бургас - https://i.postimg/RCG2bfVX/2856.jpg
Успех!
цитирай
2. doctora1 - доктора
05.10.2018 12:28
А какъв е въпроса ви към мен. До колкото виждам какво съм писал става въпрос за еднородност и нееднородност на различните слънчеви системи и статия по този въпрос. Аз изказвам хипотеза обяснение по въпроса. Няма нищо за вода и скачени съдове. Нютон е най великият физик до идването на бял свят на българина Георги Михов. Масон немасон Нютон е велик, но има грешки в постройките си, които трябва да се коригират. Пак казвам питайте конкретно и ще поспорим ... ако желаете. И кажете какво точно твърдите, че и това не ми стана ясно. Лек ден.
цитирай
3. truthful - Вижте господине, ясно съм Ви задал ...
05.10.2018 21:26
Вижте господине, ясно съм Ви задал въпрос: Може ли да има заоблена вода, когато тя ВИНАГИ остава хоризонтална на повърхността си(от там и думата ВОДО - РАВНО !!!!!!!!!!!!!).
За плоската Земя има много материали в нета. Пишете в Гугъл Flath Earth и гледате. Там ще видите какво представлява плоската Земята, има карти и др. Преди това трябва да сте видяли и разбрали истината между ВОДОРАВНО и ... ВОДОЗАОБЛЕНО.
Случайно да сте чували, че има забрана за дълбочина на сондажи повече от 12 км? Защо не може повече, нима Земята не е 12 000 км в диаметър? Какъв е проблемът тогава? Не сте ли се запитвали защо полетите на самолетите в "края на света" не са по права линия, а с дестинации навътре и после навън и се пътува по 21-2 часа вместо 4-5 часа!?.
В този клип Flat Earth The REAL distance from SUN to EARTH. Measurements distance of sun 2016 - https://www/watch?v=fwj8rWQ50ig ще видите КОЛКО е разстоянието до Слънцето, колко е голямо и с каква скорост се движи в час над Земята.
В клипа Rocket hitting the flat earth dome - https://www/watch?v=IAcp3BFBYw4 ще видите как частна ракета стига до похлупака (Firmament), с който е затворена плоската Земя на височина от 120 км. Покрай тези клипове има и други, и филми, които трябва да се видят! Не е необходимо човек да знае английски и да разбира от физика, инженерни науки и ... "космология", която между другото е многоооо скъпа като пари, но е повечето фабрикувана на компютър, отколкото да е реалност. Последната изцепка беше на Мъск с оная кола, пътуваща в Космоса!?! Ако има вярващи на това, то това са хора готови за роби в Новия световен ред, стига да знаят какво ги чака тогава! Обаче They never knew, anyway! както пееше Алис Купър в една своя песен Freedom.
цитирай
4. radostinalassa - През 1800 година е имал война на Земята
08.10.2018 21:26
От нея са останали много следи - радиация, кратери в земята, тук няма дървета по - стари от 200 години и др. при тази война е загинала огромната държава, която е била на всички континенти - Тартария. От този момент започва настъплението на Запада. Още не съм изучавала фактите за това.
цитирай
5. doctora1 - доктора
11.10.2018 13:47
С тезата за плоската Земя не съм съгласен. Доказан факт е, че е кръгла. В моите очи е доказан факт ... кой както иска да ги интерпретира фактите, негова си работа. Водата застава водоравно защото е флуид със слабо взаимодействуващи молекули и за това гравитацията я подравнява по повърхността на земята, а не става на топка както във безвъздушното пространство където " парче " вода е в режим на свободно падане и тогава преобладават вътрешните сили на взаимодействие, а не външното силово взаимодействие на Гравитацията на Земята.
цитирай
6. doctora1 - доктора
11.10.2018 15:39
Назад във времето е имало жестока и унищожителна война касаеща като минимум цялата Слънчева система, но може да се окаже и Галактиката, но за Слънчевата система съм сигурен защото има преки доказателства: Марс е орбитирал около по - голя планета ... при взрива и останките са направили астероидния пояс, а част от тях са се насложили върху кората на Марс - едната страна на кората му е с около 1,5 км. по - дебела. Иди дойде - може да е естествено явление, но " естествените " явления са прекалено много: океаните на Венера като количество са доле горе колкото на Земята, а ма са изпарени в атмосферата, Луната е с правилна орбита което в природата мисля, че не съществува. Пръстените на Сатурн са вероятно също пукната планета или планети. И тук кой както иска да си интерпретира фактите. Докато археолозите не стъпят като начало на Луната или поне докато не разсекретят досиетата / истинските / на Аполоните и на Луноходите ще джиткаме Теория на Конспирацията .... И Все пак: в историческите порядък няма как религиозните братя да измислят и формулират смислено Основния Съхранителен Закон - Всичко е от Бог в Бога и Бог е във Всичко - туй чудо е от физика, която все още не е дошла като при йероглифите от Абидос - как ще знаеш какво са като не си виждал въртолет и подводница. Жестока е била тази война и ДНК - то на човека е следствие от нея - увредено е доста за да не може ефективно да включва гравитационното зрение. Най - вероятно е била преди поне милион години. Ще видим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 353889
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930