Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04 17:32 - Съществува ли вещество без поле?
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 220 Коментари: 2 Гласове:
0Тук малко нещата са по - иначе защото трябва да отдиференцираме понятията. От моя гледна точка и от гледната точкща на ННП веществото не е материята, а са структурните форми на материята тоест нещо реално съществуващи като структура и явление при всички възможни условия направени от материя, движение и пространство. Материята си е материя тоест инертност на структурите и връзката и с полето е алгоритмична в следната последователност  - няма поле което да не е направено от енергиен поток, няма енергиен поток който да не е направен от относително спряли един спрямо друг корпускули/кванти и няма корпускула която да не е направена от материя, пространство и движение / квантите в потока са относително неподвижни един спрямо друг, относително тяхната енергия един спрямо друг също е равна на нула, но спрямо другите отправни системи се движат и още как ... /. ВЕЩЕСТВОТО ТОЕСТ СТРУКТУРНИТЕ ФОРМИ НА МАТЕРИЯТА СИ СЪЩЕСТВУВА И ОЩЕ КАК И БЕЗ ПОЛЕ. ВСЯКА ЕДНА СТРУКТУРА ПРИМЕРНО ЗЕМЯТА БИДЕЙКИ НАПРАВЕНА ОТ МАТЕРИЯ, ДВИЖЕНИЕ И ПРОСТРАНСТВО СИ Е ЕНЕРГИЕН ПОТОК, ЕНЕРГИЯ, НО НЕ Е ПОЛЕ КАТО ГРАВИТАЦИОННОТО И ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ТОЕСТ ИМА САМО ОБРАТНА ОБВЪРЗАНОСТ, НО НЕ И ПРАВА ТОЕСТ НЯМА ПОЛЕ БЕЗ ВЕЩЕСТВО, НО ИМА ВЕЩЕСТВО БЕЗ ПОЛЕ.


Тагове:   две,   Три,   едно,


Гласувай:
0
01. doctora1 - доктора
25.04 17:51
Веществото за да съществува, а то съществува и е вечно даже няма нужда от енергийно поле, но полето енергийно за да съществува трябва да има материален носител, вещеви носител.
цитирай
2. doctora1 - доктора
19.09 14:10
По - интересното като конкретизация е факта, че нищо не е материално дори и материята. Касае се за три сили символично наричане от мен " три пръстчета " от Трипръстата ръка на Вечността, които са направили всичко познато, непознато и непознаваемо / тук само вероятно при третото /. Едната сила е Действието = Движението, другата сила е Противодействието = Материята, а третата най - странна сила е Нито Действие Нито Противодействие = Пространството. В светлината на Новата Теория на Информацията имаме хардуер и софтуер на едно и те са едно като Програмистта който си е част от Програмата е Движението, а Езика който също си е част от Програмата ... Езика на Бога е направен от Пълно място = Материята и Празно място = Пространството. За това и математическият език от 0 и 1 толкова добре описва явленията ... всеки друг език е полуфабрикат, но дори и този най - съвършен език от 0 и 1 е полуфабрикат спрямо Езика на Бога. Бог кодира чрез себе си и чрез своите две вечни и безкрайни страни Материята и Пространството. Четох статийка на тема какъв е произхода на пространството. Всеки друг отговор извън отговора : произхожда от Вечността е недостоен и примитивен. Пространството произхожда от себе си. То няма начало и няма край. То е вечно и затвореното машинно съзнание на човека не може да го обясни и обхване. Освободете се и мислете Аксиоматично и тогава ще разберете. И се молете 2,9 кг. работна сила на близо триста килограмова инертност да са достатъчни да " докажем " Гравитацията такава каквато е и нейния Първоизточник Вечността такава каквато Е. Не че тя има нужда от доказване защото ще ни изкара очите, но на машинното съзнание обсебило човека ще му трябва Доказателство за Сила за да отпусни Енергийните Блокове с които държи господаря си и дори го убива ако той успее да види. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 22044
Постинги: 53
Коментари: 105
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031