Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04 23:54 - Центробежна сила
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 508 Коментари: 16 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СНП - според нея центробежната сила е псевдосила. Според ННП центробежната сила си е баш сила. Тя е абсолютно равнозначна на противодействието на материалното съдържимо на дадена структурна форма на материята на външно силово действие. Чрез оста принуждаваме колелото да се върти, а неговото материално съдържимо се старае да запази линейното си движение и се противопоставя чрез центробежта сила. Инертността е сила, всъщност тя е единствената антисила ... обратен вектор, но не като тези от сегашната физика и математика. Когато Великия Нютон открива инертността на материята той открива Истинското Лице на Материята ... Инертността е самата материя.


Тагове:   две,   Три,   едно,


Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. krapetz - Напълно съм съгласен с казаното
23.04 12:11
Но от какво произлиза инертността на материята ? науката досега няма отговор, или само замазва положението със някакви глупости от рода на полето на хигс което уж давало маса на частиците. Гравитацията и инертността са пряко свързани и съотносими, равенството на гравитационната и инертната маса го потвържава.
цитирай
2. doctora1 - доктора
23.04 15:20
Инертността е Материята и Материята е Инертност. Те са едно и също и винаги са били и от там идва твърдението ми, че когато Нютон открива инертността на материята той всъщност без да го осъзнава напълно открива самата материя. Това което ни заобикаля са структурни форми на материята, а не материя на 100 %. Структурна форма на материята е всичко което ни заобикаля и като структура, предмет и като явление. При всички възможни условия дали е предмет друга структура или явление то/тя има обем тоест заема част от пространството тоест съдържа пространство, съпротивлява се на външно силово въздействие откъдето и да и дадеш едно рамо тоест има материално съдържимо тоест има инертност и е във вечно движение и външно и вътрешно - павето като падне върху Земята или Луната спира да се движи само към тази отправна система, но иначе се движи на майната си по безкраен брой начини - Слънце, Галактика, галактичен куп, Вселена и асънамъ. По характер Материята = Инертността е безкрайномерна .... защо ? Защото откъдето и да удариш едно рамо на астероида в пространството той винаги ще се съпротивлява на това въздействие.
цитирай
3. krapetz - полето
23.04 16:14
има ли маса и инертност ? съществува ли поле без създаващо го вещество ? и съществува ли вещество без поле ? Електромагнитните вълни може ли да се приемат че са поле без създаващо го вещество? или те са само вълни в полето създадено от веществото във вселената.
цитирай
4. krapetz - докторе
23.04 16:16
Преди сме си писали , ти си писал и във БГ форум и заедно със Г Михов за гравитациони двигатели. Знаеш ли как може да се направи прост гравитационен двигател? Михов пише ли по въпроса за гравитационите двигатели?
цитирай
5. doctora1 - доктора
23.04 16:26
Глупостите за хикс бозона и хикс полето са пълни глупости и ще си останат пълни глупости вечно защото са неистини. Нещо дето влизало в материята за да и придаде маса ... пълни глупости, но в моментът те са на въоръжение при науката. Няма инертна или гравитационна маса ... има си само маса или по - точно казано има си само Материя = Инертност. В гравитационно поле на повърхността на Земята това което ни позволява да измерваме теглото и от там материалното съдържимо на дадена структура е факта, че гравитацията е пропорционална на материалното съдържимо на дадената структура независимо дали е пържола или съчмен лагер. Самите качества на гравитационния енергиен поток са такива, че гравитон избива гравитона и застава на негово място тоест реализира билярден тип силово взаимодействие, макар че с Д-р Георги К. Михов обсъждахме и спирален тип на взаимодействие за да имаме придърпващо въздействие от летящи постъпателно гравитони тоест упражняваното силово въздействие да е обратно на посоката на движение на носителя на импулса. От този тип билярдно заместване ида и пропорционалността на гравитационната сила на масата на движещия се в гравитационен поток материален обект / всъщност нематериални обекти има само в сънищата и на върха на писалката /. Колкото една структура е по - тежка съответно материалното и съдържимо е повече толкова повече гравитони от към Земята ще избиват нейни гравитони. Картината е невероятна, но е част от ННП.
цитирай
6. doctora1 - доктора
23.04 16:27
На работа съм и съм лекар и работя с хора, а ми е страшно интересно да виждам живеца отсреща, но ще пиша довечера, просто сега работя още.
цитирай
7. krapetz - моля разясни ми
23.04 17:16
doctora1 написа:
Колкото една структура е по - тежка съответно материалното и съдържимо е повече толкова повече гравитони от към Земята ще избиват нейни гравитони. Картината е невероятна, но е част от ННП.

Това със избиването на гравитони от едно тяло на друго, не го разбрах. Как се осъществява гравитационно взаимодействие между тела посредством избиване на гравитони и някакъв шнеков модел на придръпване? моля за по широко разяснение.
цитирай
8. radostinalassa - Не е ли в основата на всичко
23.04 17:56
Теорията за ефира? След като е забранено да се говори за него при положение, че янките са го доказали доста скоро.
цитирай
9. krapetz - откъде имаш информацията
23.04 18:14
radostinalassa написа:
Теорията за ефира? След като е забранено да се говори за него при положение, че янките са го доказали доста скоро.


моля да изясниш откъде имаш информацията че янките са доказали съществуването на ефира?
цитирай
10. krapetz - Намерих нещо относно за ефира но не е това което ме интересува, а именно дали е доказано научно за съществуването му.
23.04 18:41
http://kogitalnost/liubopitno-za-efira/
цитирай
11. radostinalassa - krapetz- Написала съм постинг за това
23.04 19:01
Но ще ми е трудно да го намеря. Естествено информацията е от руски учени. Те използват много добре тази теория в новите оръжия. напр. някаква шарова мълния, може би кръгла.Тази новата ракета лети около Земята, като се има предвид, че тя може би не е кръгла, а плоска или нещо подобно. Дано намеря статията.
цитирай
12. krapetz - Но ще ми е трудно да го намеря. Ест...
23.04 19:46
radostinalassa написа:
Но ще ми е трудно да го намеря. Естествено информацията е от руски учени. Те използват много добре тази теория в новите оръжия. напр. някаква шарова мълния, може би кръгла.Тази новата ракета лети около Земята, като се има предвид, че тя може би не е кръгла, а плоска или нещо подобно. Дано намеря статията.


О кей, ще се радвам да се получи плодотворен диспут по темата за ефира.
цитирай
13. radostinalassa - Мисля, че е в тази лекция
23.04 19:49
https://www.youtube/watch?v=ruCoUcJKM90
цитирай
14. krapetz - за линка
24.04 08:53
radostinalassa написа:
https://www/watch?v=ruCoUcJKM90


Линка не се отваря
цитирай
15. radostinalassa - Тогава напишете в Ютуб
24.04 14:00
Дайнеко В.И. - лекции по основи на ефиродинамиката
цитирай
16. doctora1 - доктора
25.04 13:14
Започвам да отговарям и се извинявам за закъсненията. Тези дни имам много работа и в къщи и на работното място. Но ще отговарям като постинги, защото въпросите са повторяеми, но и повторението наистина е майка на знанието.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 27131
Постинги: 62
Коментари: 147
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31