Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2018 12:38 - ПОЛЯРНА ПРОМЯНА, ПРОРОЧЕСТВА И ВЪЗНЕСЕНИЕ - ИДВАЩАТА ВОЙНА И БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1700 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.11.2018 12:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ПОЛЯРНА ПРОМЯНА, ПРОРОЧЕСТВА И ВЪЗНЕСЕНИЕ - ИДВАЩАТА ВОЙНА И БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

31 октомври 2018 г
.
image

https://www.wakingtimes.com/2018/10/31/pole-shift-prophecies-and-ascension-the-coming-war-and-the-future-of-humanity/?fbclid=IwAR3nawWs7ElyUrOULEcnsiTI9heY6_5WZcz36XRjMJFihRNxVmUH6LwQD5c

Розан Линдзи , времето за събуждане на сътрудниците

Психотронното оръжие се използва под името 5G технология. 5g не е една система, а съвкупност от технологии за изкуствено разузнаване (AI), предназначени да работят заедно. Според правителствата трябва да приемем това ново обновяване по закон или да останем зад останалата част от съвременния свят. Забравете за вземането на предпазни мерки. Хората трябва да могат да изтеглят филми по-бързо и по-бързо, за да не се превърнем в страна от третия свят.

Когато не можете да вярвате на правителството за истината или прозрачността, има и други начини да го откриете за себе си: пророчествата.

Тълкувател на пророчеството, който нарича себе си  Небесното бобър  (НБ), препраща към галактическите събития с пророчествата от Откровение, Нострадамус, Майка Шиптън и Хопи Хората, за да установи къде се намираме в еволюционната хронология на човечеството. Там, където други са предположили датите на Сблъсъка и обръщането на полюсите, НБ е описал доказателството. Неговото послание е, че всички ние имаме роля в този критичен момент на трансформация.

 

Палав бобър е пратеник. Той казва, че не е наставник и че не е нужно да бъдете християнин, за да разберете връзките, които прави между библейското пророчество и други пророчества. Неговата роля е да интерпретира знаците, така че да променим шансовете за оцеляване като вид. Според него, НБ вярва, че всички признаци сочат към непосредствено обръщане на полюса за Земята. Какво означава това?

Плъзгач и пророчества

Обръщането на полюсите е тест за човечеството. Доказателствата показват, че Земята е преживяла най-малко  четири предишни смени на полета , като последната е  падането на Атлантида . Тук отново се изправяме пред една и съща вероятност. За сегашната ни времева линия "Великият знак в небето" започва седемте години на Скръбта на Библията,  Откровение 12:

На небето се появи велик знак: жена облечена със слънце, луната под краката й и корона от дванадесет звезди на главата й. 2 Тя беше бременна и извика в болка, когато се готвеше да роди. 

image

NB споменава Библейското пророчество за галактическите подредби на пророчествата на Нострадамус. Вижте Нострадамус  век 3, Quatrain 46 :

Небето, което се отнася до Леон, 
Предсказва от неподвижни звезди и ясни знаци: 
Подхождат внезапно промяната на възрастта, 
Нито за добро или зло.

image

Палав бобър определя датата на "Големият знак в небето" на 23 септември 2017 г. Три години и половина от тази дата е датата на завръщането на Сатана на 23 март 2021 г.  Вижте Откровение 12 :

Тогава в небето се появи друг знак: огромен червен дракон със седем глави и десет рога и седем корони на главите му.  4  Опашката му измести една трета от звездите от небето и ги хвърли на земята. Дракон стоеше пред жената, която се готвеше да роди, за да погълне детето си в момента, в който се роди.  5 Тя роди син, мъжко дете, което "ще управлява всички народи с желязна тояга." [ А ] И детето й се вдигна на Бога и на Неговия престол.  6 Жената побягна в пустинята на място, приготвено за нея от Бога, където тя може да се погрижи за 1260 дни.

Великият дракон беше хвърлен надолу - онази древна змия нарича дявол, или Сатана, който води целия свят в заблуда. Той бил хвърлен на земята и неговите ангели заедно с него.

Дванадесетдневният период отразява 3 1/2 години след Великия знак в небето, въз основа на новия календар (в сравнение със стария иврит). Вижте как  НБ го представят заедно тук.  Пристигането на Сатана е синхронизирано, когато човечеството е най-уязвимо към контрола на ума, което съвпада с пускането на 5G.

image

imageВ "Нострадамус", когато "брадата звезда се появява" в "Рак", тя излиза от верига от библейски събития в Откровение, в която присъства завръщането на Сатана във физическа форма до 23 март 2021 г .:

Секунда 6, Quatrain 6:

  • Ще се появи към север
  • Недалеч от Рак
  • Брадата звезда: Суса, Сиена, Боеотия, Еретрия,
  • Великият в Рим ще умре, през нощта.

Век 1, Quatrain 50 :

  • От трите водни знака ще се роди човек
  • който ще чества четвъртък като празник.
  • Неговата репутация, похвала, управление и власт ще растат
  • на сушата и морето, което създава проблеми на Изток.

Век 2, Quatrain 43 :

По време на появата на брадатия звезда (виж NIBIRU, по-горе снимка);

  • Трите велики князе ще бъдат направени врагове (антихриста, тайна фигура, Сатана)
  • Ударен от небето, мир земята треперене,
  • По, преливащ Тибер (реките в Италия),
  •  Змията поставила на брега (Сатана).

И какво от папата? Папата Франсис е намекнал, че може да не е наоколо през 2019 г.

Откровение 8: 10-12  Нова международна версия (NIV)

10 затръби третият ангел му тромпет, и голяма звезда, пламнал като факла, падна от небето върху третата част от реките и върху изворите на вода  11 на името на звездата е Пелин. [ А ] Една трета от водите се превърнаха в горчиви и много хора умряха от водите, които бяха станали горчиви. [ Пелин означава проклятие  на иврит].

Друг източник на пророчество идва от майка Шиптън, която написа този откъс  от стихотворението си през 1559 г.,  предшестващо Нострадамус:

И все пак да има по-голям знак, за да се види; 
Както човек се приближава в края на века. 
Три планини заспиват дъха и изхвърлят кал, лед и смърт. Земетресение глътне град и град; 
В земи, които все още не са известни. И християнинът се бори с християните двама и народите въздъхват, но нищо не прави. И жълтите мъже печелят голяма мощ; 
От силна мечка, с която са лежали.

{Вулкани, земетресения (в неизвестна земя - Америка?), Разрушаващи град след града, борба между народите. Говори за китайски (жълт) - руски (мечки) съюз срещу Запада. Повечето от сегашните оръжия на Китай са договорили сделки с Русия.}

Светлината на сребристата луна

Хопи Пророчеството казва, че въртенето на нашата Земя се манипулира от " не толкова благосклонни" звездни същества  (на Луната), за да променят връзката ни с Източник.

Нострадамус показва, че Луната е заменена и служи като основа, обитавана от онези, които контролират Земята. В  Century One Quatrain 48 :

  • Моите прогнози отиват до 3795 година.
  • Луната е минала двадесет години царуване.
  • Друг е царуването в продължение на седем хиляди години.
  • Слънцето в последните дни, пророчеството му изпълнило.

Според НБ, Земята се движи обратно на часовниковата стрелка, в анти-време. Тъй като естественото въртене на Земята е по посока на часовниковата стрелка, единственият начин да възстановим връзката с източника е да спрем завъртането или да обърнем земята с главата надолу - смяна на полюсите.  Хопи Пророчеството  описва как ще се случи това:

Двете близнаци ще се видят в северозападните ни небеса. Ще идват и ще видят кой още си спомни оригиналните учения, които летят в техните патувовити или летящи щитове. Те ще донесат много от звездата си семейство с тях в последните дни.

image

imageНБ идентифицира близнаците в атмосферата на Земята като   две майки (вижте една стрелка).  Погледнато чрез специално филтриране, тези звездни семейства са тук, за да преместят полюсите на Земята обратно в правилното им положение и въртене. Двете близнаци са "добрите момчета". За съжаление, силата, която те изискват, за да трансформират Земята, може да изтощи нашите слънце. Няма предупреждения от световните лидери за последствията от тези събития. Парадоксът е, че има война над Земята едновременно с войната на Земята. Както горе. Как да различаваме доброто от злите сили и крайния резултат? Разберете пророчеството.

Очаквайте война

В  Century 9, Quatrain 62 , Nostradamus предупреди, че по време на Скръбта един дракон ще бъде освободен на 3 октомври. Raugon ще бъде пусната на 3 октомври.

В  Библията Откровение 12 :  Тогава се появи друг знак на небето: огромен червен дракон със седем глави и десет рога и седем корони на главите му.  4Опашката му измести една трета от звездите от небето и ги хвърли на земята.

Палав Бъвър посочва армада от "сянка кораби" около Луната. Разгледайте  изгледа от тук . Свързването на малките движещи се точки би предположило, че се приближаваме към изчисляването. Може ли драконът да се отнася до Китай? Защо на 10 октомври 2018 г.  тестът за спешни случаи  от Федералната агенция за управление при извънредни ситуации и от Федералната комисия по комуникациите излязоха на всички мобилни телефони?

Скрити небеса

В предишна  статия споделях как правителството е съучастник в пръскането на населението с химикали, за да експериментира, както и да скрие слънцето и други небесни тела. Знаем, че лъчите на слънцето са живи и честотата му дава на човечеството енергични подобрения. Обаче не само слънцето се блокира от хеттритрали, но и се блокира от  симулатора на слънцето . Между слънчевия симулатор,  изкуствената луна , NIBIRU, близнаците и луната на армадата, нашите небе се запълват.

Стартирането на изкуствено слънце противоречи на пропагандата за глобалното затопляне. Той не само разкрива, че Земята охлажда, докато слънцето се движи към един  слънчев минимум,  което предполага нещо по-зле. Като доказателство, Уисконсин, през април 2018 г., извърши тренировка за подготовка за масовото прекъсване на електрозахранването в държавата, наречена  Тъмно небе събитие: предстояща мини-ледникова епоха.

Ако една армада е тук под лунна команда, то този, който превзема царуването от Луната, не е месия. Истинският месия не се връща, докато земята не замръзне ... когато адът замръзне.

Земята в баланса

Междувременно, на Земята, nanochips и Smart Dust са оръжейни технологии за програмата за  човешки микрочипване . Радиочестотните микрочипове са наричани "Марк на звяра" по ясната причина, че това е метод за пълен контрол върху човечеството от системата Звяра - компютърно симулирана система, управлявана от правителството и организациите, които служат на Програмата за новата световна реда , RFID чиповете са приемник и предавател на информация. Чипът може да контролира тялото и ума толкова лесно, колкото контролира колата със самообслужване.

Nanochips, независимо дали са имплантирани чрез ваксини, химически отпадъци или имплантиране, противоречат на законите на природата. Без съмнение, ние изпитваме ада на Земята. Може би Земята е създадена като жив ада, от който най-накрая трябва да надхвърлим. Дали сегашното ни състояние би било причина Бог да върне полюсите на Земята?

Небесният бобър вярва, че страданието не е сценарий "края на дните", защото пророчествата не показват какво само може да определи Създателят. Макар да се смята, че скръбта ще унищожи 75% от живота на планетата, това е само предупреждение. Ние, като човешко съзнание, имаме избор. Като вървим напред, можем да сътворим небето или ада. Но очакването, което християните очакват, няма да се случи след седемте години на Скръбта. На коя земя ще се приземим, ще се основаваме на това как решаваме да живеем сега и дали можем да спрем да се разделяме и да работим заедно. Звукът нереално?

Възстановяване на истинската идентичност

Дойдохме да видим, че сме били разсеяни от истината кой сме наистина. Когато се разделяме по пол, раса, религия и статус, ние следваме егото, като забравяме душата. Ние сме светли същества с човешки опит. Живеем и дишаме честоти. Всичко е енергия. Всеки от нас пренебрегва този критичен аспект на нашата колективна вреда.image

image

Ние сме органни системи, свързани чрез нервна система, ендокринна система и чакра - колела на светлината. Когато се привеждаме в съответствие, ние се свързваме с нашата духовност, висшето Аз, със Сътворителя Източник, чрез короната чакра.image

image

Тъй като чакрите са свързани с жлезистата система в тялото, здравето на нашите жлези е неразделна част от силната енергийна връзка с нашето висше Аз. Ефирът на епифизата е жлезата, свързана със седмата чакра, връзката с Източник. Флуоридът в общественото водоснабдяване калцира епифизната жлеза като един от начините за блокиране на връзката ни с източника.

Дизайнът на самите чакри предполага, че те са проектирани да бъдат контролирани. Ако не защитим енергийния поток през нашите чакри с енергични граници, като границите на една страна, можем лесно да загубим енергията си за другите, които я приемат за себе си. Всичко е двойна вселена е парадокс, да се използва както за добро, така и за лошо. Но призванието ни е да пробием двойствеността, за да се свържем отново с източника. Няма външна технология, която да ни помага. Ние сме технологията.

image

Потискането на човечеството

Технологията, която се разгръща, е предназначена за подтискане на естествената еволюция на човечеството, за да блокира нашите естествени връзки със Слънцето и с източника на творчеството. За щастие има  възможност за предотвратяване на "Пожар и ярост" на пророчествата . Президентът Тръмп може да доведе света до мир и да сложи край на пророчеството сега. Ще го направи ли, когато заплаши Северна Корея, че  те ще бъдат посрещнати с "пожар и гняв",  ако те заплашват Съединените щати?

Писано е в хопи пророкуват, известен като историята на  Blue Качина :

Много ще изглежда, че са загубили душите си в последните дни. Такава е интензивността на промените, че онези, които са слаби в духовното осъзнаване, ще се разболеят, защото ние не сме нищо без дух. Те ще изчезнат, защото са просто кухи съдове, за да използват нещо. Животът ще бъде толкова лош в градовете, че мнозина ще изберат да напуснат самолета. Някои в цели групи.

Само тези, които се връщат към ценностите на старите начини, ще могат да намерят спокойствие. Защото на Земята ще намерим облекчение от лудостта, която ще бъде навсякъде около нас.

 

 

 

Това, което пророчествата се надяват да разкрие, е картина на възможно бъдеще, предупреждение, което ние като народ можем да променим, ако искаме да се съберем за мир. Отброяването е започнало. Имаме шест години, за да го направим.

Всеки има роля да играе.

Ако пророчествата вървят напред по текущата писта, ние следваме извънземна програма в епохата на AI Филми, телевизия и политиците разкриват онова, което Нострадамус предвижда през 1500-те; правителство на един свят и  трансхуманистичен дневен ред . В век 2, Quatrain 2o:

Не след дълго, организирана промяна 
Очакваме една по-зловеща възраст 
Маскираното и самотно, обръщане на ролите 
Малцина са щастливи на своето място.

Какво се случва, когато милиони хора се чувстват несвързани, докато световните бедствия се увеличават с интензивност и пророчествата се изпълняват? Какво ще изглежда, ако светът потъмнее? Или луд? Не е нужно да се стига до това.

Възнесение на човечеството

Човечеството се издига. Възнесението е ново ниво на разбиране, където човечеството навлиза в ново измерение на висшето (Христовото) съзнание. Христос каза, че Божието царство е в рамките на всеки един от нас. Той беше пратеник. На нас сега имаме възможност да обърнем нещата около човека и звяра - хората и бобрите.

Знаем, че енергията не може да бъде създадена или унищожена, а само да се промени формата. Но ние сме тук, за да установим, че сме вечни светлинни същества и че светлината е информация, която да бъде използвана в наша полза. Според пророчеството великият знак е дошъл и излязъл, като ни е казал, че Новият Свят ще бъде създаден в наше време. Трябва да осъзнаваме лъжепророците, които са тук и тези, които предстои да дойдат.

"Злото е пророкувано да се върне като змия на датата на началото на войната." ~ Naughty Beaver

Нострадамус век 4, Quatrain 28 :          image

Когато Венера ще бъде покрита от Слънцето, 
Под блясъка ще бъде скрита форма: 
Меркурий ще ги изложи на огъня, 
Чрез военния шум ще бъде обиден.

image

Информацията е написана в звездите и в кръговете на посевите. Като имаме предузнание за галактическите подреждания, имаме прозорливи възможности да спрем проявите на събитията.

Животът в 3D е временно съществуване. Ние дойдохме тук за училище, да бъдем рафинирани, да научим разликата между доброто и злото, да отричаме злото, да приемаме любовта, да "умрем на плътта" и да се издигнем като чист дух.

Можем да признаем, че всичко, натрупано в този свят, е временно и безполезно, докато нещата, които оставяме, са от голяма полза. Тази стойност е във всеки един от нас. Това е честотата на любовта. Това е единствената честота, която може да трансформира отрицателните честоти на страх и зло, които се опитват да узурпират онова, което е останало от Земята и човечеството.

 

за автора

Розан Линдзи е природопатен лекар и племенни лечител под мрежата на доставчиците на костенурки. Тя е писател, Земята вратар, Здраве Свобода застъпник, съосновател на  Уисконсин За ваксина Choice , и автор на книгите  естеството на изцеление, лекува тялото, Излекувай Планетата .и   Безплатен гласовата ви, Излекувай щитовидната жлеза, щитовидната Reverse Болест Естествено . Намерете я на Facebook в  Rosanne Lindsay  и  Natureofhealing.  Консултирайте се с нея (налични консултации за Skype или Zoom) в  natureofhealing.org . Абонирайте се за нейния блог на адрес http://www.natureofhealing.org/blog/.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746182
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031